De behandeling

Bij permanente make-up wordt d.m.v. een ultra dunne naald, die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Geschikt voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Uw mooie contouren worden versterkt en eventuele oneffenheden gecorrigeerd.

Eerst wordt uw huid verdooft met een zachte helende creme. Daarna wordt de gewenste vorm getekend. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn en wij zullen u daarbij adviseren. Vervolgens wordt de permanente make-up aangebracht en komt de kleurstof door de dieptewerking van het apparaat tot diep in de kiemlaag van uw huid en zet zich vast rond de bloedvaatjes en haarzakjes. Na vier dagen ziet u het resultaat en kunt u zien hoe de kleuring heeft gepakt. De behandeling vindt in twee keer plaats, de tweede keer is na vier weken, in verband met het herstellen van uw huid.

Permanent make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen (zonder injecties) kan het gevoel tot een minimum beperkt worden.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat.


meer informatie

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

meer informatie

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanent make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up.

meer informatie