Parafango
De fango is een weldadige zeemodder met hoog zeezoutgehalte en een grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen, die een oplossend maar ook een ontspannend karakter kan hebben. Zo pakt de fango cellulitis aan, heeft een hydraterende en huidverstevigende werking en kan uitstekend worden gecombineerd met een relaxerende massage of trainingstechnieken.
Voor wie is het geschikt?
Heb je nood aan ontspanning, last van zware benen, slechte circulatie, of is de huid verslapt of begint de cellulitis toe te slaan? Regelmatige parafango pakkingen kunnen uw problemen aanpakken.De behandeling
Slank lichaam, gladde huid. ANESI gebruikt de nieuwste cosmetische ingredienten voor een eenvoudige, aangename en effectieve behandeling die figuur en huid zal corrigeren. Door middel van warme parafango met zeeslib wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en heeft het een ideale werking op het verzorgen en verzachten van de huid. Door de samenstelling van vooruitstrevende ingrediknten zoals Carnitine en geooniseerde proteonen, produceert een synergetisch effect, dat aanmaak van vet en cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, verminderd.