Make-up kan op heel veel manieren aangebracht worden en voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Bij Alice BeautySpecialist kun je voor alle mogelijkheden terecht.

Voor jong en oud en voor alle huidskleuren, van naturel tot glamour en van tijdsbeeld tot trendmakeup.

Gezichtsbehandelingen, en visagie, zijn prima met elkaar te combineren. Voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden kijk ook eens op gezichtsbehandelingen.

Enkele voorbeelden van aanvullende behandelingen:


Bruidsmake-up

Op een van de mooiste dagen van je leven, wil je er fantastisch uit zien. Echter wel op een manier die bij je past en waarbij je je ook heerlijk, mooi en stralend voelt.

In een persoonlijk gesprek, eventueel bij jou thuis, bespreken we je wensen en ideeen. Daarbij kijken we vanzelfsprekend ook naar je bruidsjurk, de sieraden die je wilt dragen en de kleuren van het bruidsboeket. Zelfs met de kleur van het pak en de toebehoren van de bruidegom kan rekening gehouden worden. Samen komen we tot een prachtig resultaat. Natuurlijk testen we de make-up en het kapsel, zodat je precies weet hoe je eruit ziet op je bruiloft!

Meer foto's
 

Permanent make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Bij permanent make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen aangebracht welke drie tot vijf jaar blijven zitten. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt. Uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Meer informatie